Kontaktinformation

Örebrobilservice/OKQ8
Hagmarksgatan 45,
702 16 Örebro
019-103110

Öppettider:
Måndag-fredag 07 00-16 00

Kontaktformulär

Släcka Besiktning 2-or hos OKQ8 Örebrobilservice – Auktoriserad Verkstad

Hos OKQ8 Örebrobilservice förstår vi vikten av att din bil är i toppskick, särskilt när det kommer till bilbesiktningen. Att få en anmärkning i form av en ”2:a” under bilbesiktningen kan vara stressande. Men oroa dig inte, vårt team av experter står redo att hjälpa dig!

Vad innebär en ”2:a” vid bilbesiktning? En ”2:a” är en anmärkning som indikerar att det finns brister på din bil som måste åtgärdas inom en viss tidsram. Dessa brister kan vara allt från mindre tekniska problem till mer allvarliga säkerhetsrisker.

Vår Service: Som en auktoriserad verkstad har vi både expertisen och utrustningen för att effektivt ”släcka 2:or”. Det innebär att vi identifierar och åtgärdar de problem som lett till anmärkningen, och ser till att din bil uppfyller alla säkerhets- och prestandakrav.

  1. Diagnostik och Identifiering: Vi börjar med en grundlig diagnos för att identifiera exakt vad som orsakat anmärkningen.
  2. Kvalitetsarbete: Våra erfarna tekniker tar sedan hand om reparationen eller justeringen med högsta kvalitet och precision.
  3. Slutkontroll: Efter arbetet utför vi en detaljerad slutkontroll för att försäkra oss om att din bil nu uppfyller alla standarder och är redo för ombesiktning.

Varför Välja OKQ8 Örebrobilservice?

  • Erfarenhet och Expertis: Vårt team består av certifierade tekniker som är experter på en mängd olika bilmärken och modeller.
  • Modernt Utrustade: Vi använder den senaste tekniken och utrustningen för att garantera bästa möjliga service.
  • Kundfokus: Vi värdesätter din tid och strävar efter att göra processen så smidig och bekymmersfri som möjligt.

Boka din tid idag! Låt inte en besiktnings-2:a stressa dig. Kontakta oss på OKQ8 Örebrobilservice för professionell hjälp. Vi ser till att din bil blir godkänd vid nästa besiktning.


Din verkstad i Örebro

Har du frågor eller behöver rådgivning? Vårt team av experter är bara ett telefonsamtal eller e-post bort. Kontakta oss på 019-103110 eller via e-post för personlig service och råd. Vi är här för att hjälpa dig och ditt fordon att hålla er på vägen.

  • Snabba och pålitliga svar på alla dina fordonsfrågor

  • Komplett OKQ8 verkstad med service för alla typer av fordon

  • Professionell service för såväl personbilar som tunga fordon

  • Enkel bokning av service och reparationer med ett samtal
© Örebrosbilservice OKQ8 - Din kompletta verkstad i Örebro